Links

Andere websites Caroline:

www.hetreisbureaunaarbinnen.nl Neem een kijkje in jezelf en ga op reis naar binnen. Een uniek concept van Caroline Dekker.

www.feelinspired.nl Caroline Feel Good inspireert mensen en bedrijven om vanuit hun hart te gaan leven en werken. Ze organiseert onder andere de Dag van Waarde, houdt inspiratiegesprekken, geeft workshops en begeleidt bedrijven om menselijker en weer bezield te worden.

www.dagvanwaarde.nl  Een dag van waardering voor de mens achter de werknemer: een geweldige investering in het grootste kapitaal van je bedrijf: de mensen.


Andere websites Stef:

www.tripjenaardevrijheid.nl  Een 3 uur durende geestelijke ontdekkingsreis binnen jezelf. Een mogelijk diepgaander vervolg op het Tripje naar je Hart, waarop je een heldere kijk krijgt op je grootste uitdaging in je persoonlijke ontwikkeling.

www.authenticiteitscoaching.nl Het ideale vervolg op Tripje naar de Vrijheid, een coachingstraject dat je in de richting van zelfbewustwording, begrip voor jezelf, zelfacceptatie en eigenliefde begeleidt.

www.essentialisme.nl Een andere dochterwebsite van Global Soul, over de spirituele filosofie, die ten grondslag ligt aan authenticiteitscoaching en Global Soul.

www.globalsoul.nl Persoonlijke website met publicaties vol reislust, creativiteit, humor, visie, bewustwordingsfilosofie en spiritualiteit. De moedersite waar alle andere onder vallen.

 

Terug naar de Homepage

Mail: info@tripjenaarjehart.nl - Tel: 06-30117320

www.tripjenaarjehart.nl

KvK-nr.: 54474450